Promotietoolkit

Help jij om de Hulpkaart onder de aandacht te brengen? Zet hiervoor je netwerk en de communicatiekanalen van je organisatie in. Dat kan eenvoudig met de communicatiemiddelen op deze pagina.

Voorbeelden Hulpkaart

Flyers

Flyer potentiële kaarthouders

Op de flyer wordt kort verteld hoe De Hulpkaart helpt. Je kunt de flyer makkelijk elektronisch verspreiden.

Flyer professionals

Op de flyer wordt kort verteld hoe De Hulpkaart professionals helpt om direct datgene te doen wat nodig is. Je kunt de flyer makkelijk elektronisch verspreiden.

Posters

We hebben verschillende posters vanuit het perspectief van een naaste en vanuit het perspectief van de potentiële kaarthouders.

Van iedere poster hebben we twee soorten. De poster ‘Loop binnen’ kun je gebruiken wanneer mensen bij jouw organisatie ter plekke meer informatie kunnen ontvangen over de Hulpkaart. Met de poster ‘Website’ verwijs je mensen door naar hulpkaart.nl voor meer informatie.

Perspectief kaarthouder

Perspectief naaste

Banners

Social media

Voor social media hebben we een afbeelding die je kunt gebruiken in berichten op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook of Instagram.

Voorbeeldtekst

De Hulpkaart is een persoonlijk, opvouwbaar kaartje, dat je makkelijk bij je kan dragen. Eigenlijk jouw persoonlijke handleiding met informatie over hoe mensen jou het beste kunnen helpen als dit nodig is in een bepaalde situatie. 
Doorlink naar de website

Video

De Hulpkaart uitgelegd in 2 minuten
Petra heeft een Hulpkaart
John en zijn Hulpkaart
Wietske en haar Hulpkaart
De Hulpkaart helpt ook de professional
Taher Zarza, huisarts, over de Hulpkaart
Hulpkaart ervaringsverhaal Hugo Scheepmaker

Overige downloads